Informasjon

Velkommen til oss!

Applaus Scene er den eneste strømmeplatformen for teater i Norge. Her kan skoler og andre institusjoner se kvalitetsforestillinger fra landets store teatre. Her finnes klassikere og nye aktuelle stykker, alle med bakomfilmer og intervjuer. For de som ønsker å dykke dypere ned i forestillingene er det tilgjengelig et kompendium med analyse og oppgaver. Filosofien bak Applaus Scene er at en digital løsning vil virke utjevnende både geografisk og økonomisk, og gi flere mulighet til å oppleve teaterforestillinger på et høyt nivå.  Applaus Scene har som mål å formidle kjærlighet til teater og dramatikk til alle barn og unge i hele landet, ved å gi tilgang til det beste fra norske scener.


Tjenesten er utviklet med midler fra Sparebankstiftelsen.


For å kunne bygge en god tjeneste setter vi stor pris på dine tilbakemeldinger.

Meld deg på Applaus Scene sitt nyhetsbrev her.

ABONNEMENT OG PRISER

Det er nødvendig med en abonnementsavtale for å se forestillingene på Applaus Scene. Abonnementet omfatter retten til å bruke forestillingene i undervisning i skolene.

For bestilling av abonnement send en e-post til post@applausscene.no  med kontaktinfo, kontaktperson, fakturaadresse, EHF-nummer og organisasjonsnr. Merk epost med "Bestilling av abonnement".

Priser for skoleåret 2023/24 fra 01.09.2023

 

KUNDETYPE

PRIS PR ÅR (EKS.MVA)

Skole/Studieprogram inntil 300 elever

kr 3 000

Skole/Studieprogram 300 - 500 eleverr

kr 4 800

Skole/Studieprogram 500 + elever

kr 6 250

 

Enkel innlogging for lærere og elever via FEIDE på applausscene.no. 

 

Folk

Monica Boracco

Daglig leder og Ansvarlig redaktør

Monica Boracco

Mobil: +47 99 62 10 78
post@applausscene.no

Anne Ma Svartdal Birkeland

Produsent

Anne Ma Svartdal Birkeland

Mobil: +47 92 61 50 36
annema@applausscene.no

 

 

BETINGELSER


Skolen registrerer seg med et brukernavn og passord i tillegg til kontaktinformasjon. Brukernavnet skal være en aktiv e-postadresse. Ved registering vil alle personopplysninger behandles i tråd med norsk lov og datatilsynets retningslinjer. Tjenesten er begrenset til å gjelde kun i Norge og du kan derfor ikke se forestillingene om du er i utlandet. Forstillingene i Applaus Scene er beskyttet av opphavsrettslige avtaler og misbruk av tjenesten kan medføre at kunden utestenges fra videre bruk. Det er ikke tillatt å kopiere og/eller lagre de digitale forestillingene.

 

Support:  support@applausscene.no. Fakturaadresse: applausscenekunstas@ebilag.com