Informasjon

Velkommen til oss!

Applaus Scene er den eneste strømmeplatformen for teater i Norge. Her kan skoler og andre institusjoner se kvalitetsforestillinger fra landets store teatre. Her finnes klassikere og nye aktuelle stykker, alle med bakomfilmer og intervjuer. For de som ønsker å dykke dypere ned i forestillingene er det tilgjengelig et kompendium med analyse og oppgaver. Filosofien bak Applaus Scene er at en digital løsning vil virke utjevnende både geografisk og økonomisk, og gi flere mulighet til å oppleve teaterforestillinger på et høyt nivå.  Applaus Scene har som mål å formidle kjærlighet til teater og dramatikk til alle barn og unge i hele landet, ved å gi tilgang til det beste fra norske scener.

For å kunne bygge en god tjeneste setter vi stor pris på dine tilbakemeldinger.

Meld deg på Applaus Scene sitt nyhetsbrev her.

 

ABONNEMENT OG PRISER

Det er nødvendig med en abonnementsavtale for å se forestillingene på Applaus Scene. Abonnementet omfatter retten til å bruke forestillingene i undervisning i skolene.

For bestilling av abonnement send epost til adrian@applausscene.no med kontaktinfo, kontaktperson, fakturaadresse, EHF-nummer og organisasjonsnr. Merk epost med "Bestilling av abonnement".

 

KUNDETYPE

PRIS PR ÅR (EKS.MVA)

Skole/Studieprogram inntil 200 elever

kr 2 000

Skole/Studieprogram 201 - 300 elever

kr 2 500

Skole/Studieprogram 300 - 500 elever

kr 4 000

Skole/Studieprogram over 500 elever

kr 5 000

Universitet og høyskole

kr 5 000

 

Enkel innlogging for lærere og elever via FEIDE på applausscene.no. 

 

Folk

Daglig leder

Monica Boracco
post@applausscene.no

Produsent

Anne Ma Svartdal Birkeland
Mobil: +47 92 61 50 36
annema@applausscene.no

 

 

 Informasjon/Salg

Adrian Arntzen
adrian@applausscene.no
Mobil: +47 920 97 044

 

BETINGELSER


Skolen registrerer seg med et brukernavn og passord i tillegg til kontaktinformasjon. Brukernavnet skal være en aktiv e-postadresse. Ved registering vil alle personopplysninger behandles i tråd med norsk lov og datatilsynets retningslinjer. Tjenesten er begrenset til å gjelde kun i Norge og du kan derfor ikke se forestillingene om du er i utlandet. Forstillingene i Applaus Scene er beskyttet av opphavsrettslige avtaler og misbruk av tjenesten kan medføre at kunden utestenges fra videre bruk. Det er ikke tillatt å kopiere og/eller lagre de digitale forestillingene.

 

Support:  support@applausscene.no. Fakturaadresse: applausscenekunstas@ebilag.com